Linija za pomoč pri etičnih vprašanjih
Dobrodošli!

Pogoji uporabe

Vroča linija "Etični nadzor storitev" (v nadaljevanju - Service) je na voljo samo za registracijo in obdelavo podatkov o kršitvah protikorupcijske politike na MHP (v nadaljnjem besedilu: - družba). Družba si pridržuje pravico do zavrnitve pri registraciji sporočil, ki ne izpolnjujejo meril za registracijo.

Storitev ni namenjena in ne registrira naslednje:
- terjatve in pritožb potrošnikov in strank za proizvode ali storitve družbe, kot tudi druge terjatve znotraj zakona Ukrajine "o varstvu pravic potrošnikov" Za take primere uporabite:. Spletna stran http://ryaba.ua/, klicna številka +38 0800500001;
- pritožbe na tretjih oseb, ki niso poslovni partnerji družbe;
- pritožbe vprašanj domov življenja ali drugih težav, ki so izven odgovornosti in pristojnosti družbe in njenih zaposlenih;
- ogrožanje drugih oseb;
- sporočila in zahteve v skladu z Zakonom Ukrajine "Na zahtev državljanov." Za več informacij se obrnite na odnose z javnostmi in oddelek za družbeno odgovornost, kot na podatke, navedene na spletni strani https://www.mhp.com.ua/en/contacts.

Napačne informacije diskreditacijo čast in dostojanstvo drugih, se ne cenijo.

Pristojnost
Če ste v Sloveniji vsa pravna razmerja, ki izhajajo iz pregleda sporočil bo potekala po slovenski zakonodaji. Poročilo bo pregledana v Sloveniain skladu z integriteti in Zakon o preprečevanju korupcije proaktivno uporabo zaščite oseb, ki poročajo o kršitvah zakonodaje Unije EU.

Če ste v drugih državah EU vsa pravna razmerja, ki izhajajo iz pregleda vaših sporočil se ureja zakonodaja Evropske unije, vključno z zaščito oseb, ki poročajo o kršitvah prava Unije. Vsak Terminologija, uporabljena v tem dokumentu, je treba razlagati v skladu z zakonodajo EU.

Če ste zunaj EU, se bo vaše poročilo pregledali v Ukrajini. Pravna razmerja, ki se pojavljajo v zvezi s pregledom svojega poročila, ki se ureja z zakoni Ukrajine.

soglasje osebnih podatkov (v primeru ne-anonimnih sporočil)
S pritiskom na gumb "Naprej", kot predmet osebnih podatkov, ki jih dajo svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov, kot jih prenesejo na tretje osebe, vključno s čezmejnim prenosom za namen zbiranje, obdelavo in shranjevanje osebni podatki, da pregleda poročila in zagotoviti povratne informacije za vas.
Daj svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov uporablja avtomatsko ali brez, družba sama in / ali skrbnika osebnih podatkov v imenu družbe, in se strinjajo, da lahko družba in njene odvisne družbe prenos osebnih podatkov tretjim osebam v skladu z zakonom.
Seznam vseh oddelkov in povezanih družb družbe lahko najdete na https://www.mhp.com.ua/en/about/structure.

Zavedate se, da je pred tem obrazcem ste bili opozorjeni o oblikovanju podatkov v zbirki osebnih podatkov družbe, kot tudi o svojih pravicah in tretjih oseb, ki prejemajo svoje osebne podatke v skladu z uredbo o splošnem varstvu podatkov (EU) 2016/679 (BDPR) in (če je zunaj EU) zakona iz Ukrajine "On varstvo osebnih podatkov."

Opozorilo zaradi pomanjkanja sili
Ta storitev ni storitev v sili.
Storitev ne uporabljajte za poročanje dogodkov, ki predstavljajo neposredno nevarnost za življenje ali premoženje.
Poročil, predloženih prek te storitve, ne sme prejeti takojšen odziv.
Če potrebujete nujno pomoč, se obrnite na najbližji pregona ali izredne storitve.