Linija za pomoć kod etičkih pitanja
Dobrodošli!

Uvjeti korištenja

Otvorena linija „etički nadzor usluge” (u daljnjem tekstu - Služba) je pod uvjetom da samo za registraciju i obrada podataka o povredama antikorupcijske politike na MHP (u daljnjem tekstu - Društvo). Društvo zadržava pravo odbiti u registraciji poruke koje ne zadovoljavaju kriterije upisa.

Usluga nije namijenjen i ne registriraju sljedeće:
- potraživanja i pritužbe potrošača i kupaca za proizvode ili usluge Društva, kao i druga potraživanja u okviru Zakona o Ukrajini „o zaštiti prava potrošača” za takve slučajeve koristite:. Web stranica http://ryaba.ua/ telefon +38 0800500001;
- pritužbe na treće osobe koje nisu Društva poslovni partneri;
- pritužbe pitanjima obiteljskog života ili drugih problema koji su izvan odgovornosti i nadležnosti Društva ili njegovih zaposlenika;
- prijetnje drugim osobama;
- poruke i zahtjevi u skladu sa Zakonom o Ukrajini „o zahtjevima građana.” Za više informacija obratite se za odnose s javnošću i korporativni odgovornost kao po pojedinosti navedene na web stranici https://www.mhp.com.ua/en/contacts.

Lažna informacija diskreditirati čast i dostojanstvo drugih nije dobrodošla.

nadležnost
Ako ste u Sloveniji sve pravne odnose koji proizlaze iz pregleda vaših poruka će se prema zakonima Slovenije. Izvješće će biti pregledani u Sloveniain skladu s integritetom i prevenciju Zakona korupcije proaktivno primjene Zaštita osoba izvještavanje o kršenju prava Unije u EU.

Ako ste u drugim zemljama EU sve pravne odnose koji proizlaze iz pregleda vaših poruka će se prema zakonima Europske unije, uključujući zaštitu osoba izvještavanje o kršenju prava Unije. Bilo terminologija se koristi u ovom dokumentu, treba tumačiti u skladu sa zakonodavstvom EU-a.

Ako ste izvan EU izvješće će biti pregledani u Ukrajini. Pravni odnosi koji nastaju u vezi s pregledom izvješću se prema zakonima Ukrajine.

pristanak osobnih podataka (u slučaju ne-anonimnih poruka)
Pritiskom na gumb „Nastavi”, kao subjekt osobnih podataka, dajete svoj pristanak na obradu svojih osobnih podataka, kao i prijenos ih trećim osobama, uključujući prekogranične prijenosa u svrhu prikupljanja, obrade i skladištenja osobne podatke, pregledati izvješća i dati povratnu informaciju za vas.
Dajete svoj pristanak na obradu svojih osobnih podataka pomoću automatiziranih načina ili bez, sama tvrtka i / ili administratora osobnih podataka u ime Društva, te se slažu da će Društvo i njegove podružnice mogu prenositi vaše osobne podatke trećim stranama u skladu sa zakonom.
Popis svih odjela i povezanih društava iz Društva može se naći na https://www.mhp.com.ua/en/about/structure.

Potvrđujete da prije ispunjavanja ovog obrasca Ti su upozoravali o tome da svoje podatke u bazi osobnih podataka Društva, kao i od svojih prava i trećim osobama koje su dobile svoje osobne podatke u skladu s Uredbom o zaštiti podataka General (EU) 2016/679 (GDPR) i (ako je izvan EU-a) zakona o Ukrajini „o zaštiti osobnih podataka.”

Upozorenje o nedostatku nužde
Ova usluga nije hitna služba.
Nemojte koristiti Uslugu da izvještavaju o događajima koji predstavljaju neposrednu opasnost za život ili imovinu.
Izvješća koja podnosi putem ove usluge ne mogu dobiti odmah odgovor.
Ako vam je potrebna hitna pomoć, obratite se najbližem provedbu zakona ili hitne službe.